Numero 1/2020 Pääkirjoitus

Pääkirjoitus: Sosiologisia poikkeustiloja

Intoa puhkuen ja kynät syyhyten suunnitteli toimituskunta ensimmäisen printtilehtensä julkaisemista Sosiologipäiville. Kangertelujen ja epäselvyyksien läpi kahlattuamme eteen iski vuoden, kenties vuosikymmenen suurin kangerrus. Koronavirus.

Mikä surullisinta: koronavirus perui Sosiologipäivät. Tapahtuma on toiminut männävuosina Sosiologin printtilehden levityskanavana. Lehden levikki pyritään pitämään samana tästä huolimatta ja varmistamaan lehden tavoittavuus kaikissa maamme sosiologiaa opettavissa yliopistoissa. Tyrehtyköön koronan leviäminen, mutta elähtyköön Sosiologin.

Poikkeustila numero 2 lehtemme kanssa on seuraava: saimme tällä kertaa liiaksikin asti aineistoa! Tästä syystä olemme joutuneet julkaisemaan printtiversiossa tiivistetyt versiot kahdesta pidemmästä tekstistä. Kokoversiot löytyvät tuttuun tapaan verkosta, ja printtilehtemme puolestaan osoitteen https://www.flipsnack.com/sosiologilehti/sosiologi-1-2020.html takaa!

Sosiologin toimituskunta toivottaa kaikille nykyisille ja tuleville lukijoilleen tervettä kevättä, sekä kiittää aina niin ihania, innokkaita ja innovatiivisia kirjoittajiaan!

Santtu Paananen
Antti Saali

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *